Nieuwe melding Registreren Log in

Skywarn nieuws

Periode: / / t/m / /
Reset Toepassen

Berichten 71 t/m 75 van 77:

Presentatie Skywarn op de ledenvergadering VWK

14-04-2014 - Hans Stans

Een stukje externiteit: eergisteren (12/4) een presentatie gehouden over Skywarn en de huidige stand van zaken en aanpak op de jaarlijkse ledenvergadering van de VWK (Vereniging voor Weerkunde en Klimatologie) bij het KNMI te De Bilt. Een en ander werd goed ontvangen en ook zijn we een paar belangrijke contacten rijker! :-)

Skywarn NL meldingenoverzicht 2013

06-01-2014 - Hans Stans | Open artikel

Deze samenvatting werd eerder al verzonden aan de waarnemers, maar (mede) door een tweetal nagekomen meldingen en ter latere referentie het bijgewerkte overzicht hier.

De beste wensen voor 2014!

01-01-2014 - Redactie

Skywarn Nederland wenst iedereen een voorspoedig 2014, en voor de weervolgers een jaar met hopelijk veel interessante weersverschijnselen!

Binnengekomen: goede vraag over melding van schade

26-06-2013 - Redactie

Goede vraag binnengekomen per mail: wat is het verschil tussen een melding van schade en meldingsoort "Schademelding Achteraf"? Voor een uitgebreid antwoord zie de FAQ van het meldcentrum en uiteraard de andere toelichtingen over het melden!

Seizoen 2013 eindelijk van start: zijn we er klaar voor?

16-06-2013 - Hans Stans

Voor de geregistreerde spotters en chasers:

eindelijk ziet het er naar uit dat we enkele echte onweersdagen tegemoet kunnen zien in Nederland! En natuurlijk denken we na over wanneer dat zal gebeuren en of de batterijen van de camera(‘s) wel geladen zijn. Maar: hebben we na de winter en het lange wachten erna onze Skywarn-kennis nog in het voorhoofd? Misschien even opfrissen:

Hmm, da’s best wat …  Ik hoop maar dat het bij jullie voor een groot deel nog bekend is! Wij wensen iedereen weer plezier en succes bij het waarnemen van convectief weer. Verlies daarbij de eigen veiligheid en die van anderen niet uit het oog: let’s be careful out there!

!! Een mail met deze tekst is vandaag verzonden naar alle geregistreerde waarnemers. Er kwamen er echter een paar terug - fout mailadres. Willen degenen die de mail niet hebben ontvangen hun nieuwe mailadres doorgeven! Bij voorbaat dank!

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007