Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn nieuws

Periode: / / t/m / /
Reset Toepassen

Berichten 26 t/m 27 van 27:

Première en vrijkaarten Dag van de tornado's


28-05-2017 - Redactie - m.b.t. 28-05-2017

25 juni 1967 is een dag die zeker bij alle betrokkenen, maar ook bij alle extreem weer volgers in Nederland in het geheugen gegrift staat: de Benelux werd getroffen door meerdere tornado’s die in Nederland (vooral) te Chaam en Tricht veel schade aanrichtten en waarbij helaas ook een aantal slachtoffers te betreuren waren.

Over die dag maakte Michel Brands een documentaire die komende 3 juni in première zal gaan. Skywarn Nederland is (begrijpelijkerwijs) een van de sponsoren van de totstandkoming van de documentaire en kreeg daarom een aantal vrijkaarten ter beschikking. Al onze geregistreerde waarnemers werden per mail uitgenodigd om mee te doen aan verloting van 2 sets van 2 vrijkaarten voor de première.

De winnaars zijn Dylan Kuipers en Hein Dingemans. Dylan en Hein, gefeliciteerd, jullie krijgen ieder 2 stuks vrijkaarten voor 3 juni aanstaande. E.e.a wordt nog per mail bevestigd!

IJzeldriehoek


05-01-2016 - Meteogroup - m.b.t. 05-01-2016 | Open artikel

(red.: interessant artikel Meteogroup m..b.t ijzel en ijsregen)
Deze merkwaardige winter laat zich in het noordoosten nu van een heel andere kant zien. Extreme gladheid door ijzel. De ijzeldriehoek…

« Eerste « Vorige | Pagina: 6 van 6 | Volgende » Laatste »

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007