Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 29-08-2018 00:00

Uitgegeven 29-08-2018 00:14 (LT)
Bespreking: Een laag momenteel over Frankrijk trekt net zuidoostelijk van NL in noordoostelijke richting naar Duitsland, de bijbehorende neerslagzone trekt op de middag en avond over ons land. Verdere activatie bij nadering van een hoogtetrog die morgenavond van west naar oost passeert.
De door het laag aangevoerde onstabiele lucht kan net wel of net niet het uiterste zuidoosten bereiken. Zo ja, en/of als de temperatuur voor de neerslag uit over het Limburgse nog voldoende kan oplopen geldt daar kans op onweer.

Aandachtpunten Skywarn: Alleen kans op schade door blikseminslag, verdere meldenswaardige verschijnselen worden niet verwacht.

Waarschuwingen: Er zijn momenteel geen waarschuwingen uitgegeven.
Media/links (1)Meldingen (1)Sluiten

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007